Čokolandia

Čokoládové nářadí - Pro Tesaře - Čokolandia

Ověřit dostupnost
549,00 Kč

Produkt Čokoládové nářadí - Pro Tesaře - Čokolandia z kategorie Čokolády u nás najdete od 549 Kč.

Čokolandia
Skladem

Popis

Produkt Čokoládové nářadí - Pro Tesaře - Čokolandia

Právě provádíte rekonstrukci nebo stavíte? Darujte svému tesaři jedinečnou sadu nářadí vyrobenou z vynikající tmavé čokolády s obsahem 58 % kakaa.

Ideální dárek pro každého kutila, kterým potěšíte všechny jeho smysly. Nejen že čokoládové nářadí chutná skvěle a jeho vůně je naprosto omamná, je ale také vyšperkované do posledního detailu tak, aby působilo co nejvíc reálně a zmátlo tak nejedno oko. 

Pro ty náročnější z vás máme v nabídce také speciální sady, které obsahují nářadí pro všestranné kutily. Vybrat si můžete například ze železné bedny plné čokoládového nářadí a po snězení obsahu vám zůstane bytelná železná basa nebo maxi sady, která dokonce obsahuje i čokoládovou vrtačku. 

Sady čokoládového nářadí jsou přizpůsobeny různému zaměření – v nabídce najdete nářadí pro elektrikáře, truhláře či dřevorubce. Najít v ní také můžete například sadu rezavého nářadí nebo balení šroubů a matic.

Velikost čokoládového nářadí

Složení a alergeny

Složení: kakao min. 58 %, kakaové máslo, cukr, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilka, barveno: E555, E551, E172, E132, E110, E129. Barviva E110 a E129 mohou ovlivnit činnost a pozornost dětí. 

Ruční výroba. Každý kus je originál, proto může být barevně i váhově mírně odlišný

Alergeny: sójový lecitin

Naše čokoláda je bez lepku a přidaných tuků

Co na tuto čokoládu říkají zákazníci?

Čokoládové nářadí - Pro Tesaře

Katarína Majer

Zákaznice
Velmi ráda jsem si zakoupila čokoládové nářadí od společnosti Čokolandia a chtěla bych se podělit o moji pozitivní zkušenost. Dodání bylo rychlé a bezproblémové, což jsem velmi ocenila. Cena produktu byla více než příjemná, a to v kombinaci s vysokou kvalitou skutečně potěšilo. Samotné produkty předčili mé očekávání. Byl to naprosto ideální dárek pro moje přátele, kteří byli velice příjemně překvapeni. Nejenže nářadí vypadá nádherně a realisticky, ale má i vynikající chuť. Přátelé, i z řad automechaniků, moc ocenili tento originální a lahodný produkt od Čokolandia. Určitě budu v budoucnu opět nakupovat u této společnosti a doporučuji ji všem, kteří hledají skvělý produkt s vynikajícím servisem a naprosto originálním nápadem.
Čokoládové nářadí - Pro Tesaře

Karolina Trnavská

Zákaznice
Váš produkt byl nejkrásnější a nejchutnější dáreček, který navíc všechny u stromečku pobavil už od otevírání krabice, kdy je napínavé se k dárečku dostávat přes slámu. Dáreček jsem dávala manželovi a dvěma synům a nic lepšího jsem nemohla dát. Váš výrobek je opravdový, dokonalý, moc jsme se nasmáli. Byl to poslední dáreček, který se otevíral a jak se říká to nejlepší na konec. Děkuji za Vaši profesionální práci.

Parametry

Čokolandia, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří
310x185x30

Porovnání cen

Čokoládové nářadí - Pro Tesaře - Čokolandia

549,00 Kč

Další produkty od výrobce Čokolandia

Další produkty z kategorie Čokolády